Un grup d'encaputxats irromp en la tenda Apple de València i roba uns 140 dispositius

Guardar

Tenda Apple de València
Tenda Apple de València

Un grup d'encaputxats ha irromput de matinada a la botiga Apple del centre de València i s'ha emportat al voltant de 140 dispositius.

Segons han informat Europa Press fonts de Prefectura, l'incident s'ha registrat al voltant de les 4.15 hores, quan diversos encaputxats, almenys tres, han fracturat amb maces les llunes de l'aparador de la botiga.

Una vegada a l'interior, s'han apoderat d'uns 140 dispositius i s'han donat a la fugida en un vehicle d'alta gamma.

La Policia Nacional ha obert una investigació per a esclarir el robatori i identificar als responsables. De moment no hi ha detinguts.

La delegada del Govern, Glòria Calero, ha assegurat que la Policia Nacional investiga el robatori d'aquesta matinada a la botiga d'Apple de València i ha posat l'accent que "la Comunitat Valenciana és una comunitat segura".

Així ha valorat, en roda de premsa de balanç de l'acció del Govern, el robatori en el qual un grup d'encaputxats va irrompre aquest dijous de matinada a la botiga Apple del centre de València i es va emportar al voltant de 140 dispositius.

Sobre aquest tema, la delegada s'ha limitat a afirmar que "s'està treballant en això per a detindre als autors que ho hagen fet", a més de defensar la seguretat de la Comunitat lamentant que "posem tant l'accent en el negatiu que perdem la perspectiva".

Arxivat a:

Destacats