Un canterano del València CF denúncia a Pedro Cortés per presumptes abusos sexuals

Guardar

mercado de invierno fichajes
mercado de invierno fichajes

Un canterano del València CF, menor d'edat, ha denunciat a l'expresident del club i delegat de la Federació Espanyola, Pedro Cortés, per presumptes abusos sexuals. El club ha emés un comunicat en el qual assegura ser coneixedor dels fets, i informa que s'ha posat a disposició tant de la família, com de la justícia per a col·laborar en la investigació.

D'aquesta manera, en el comunicat difós per xarxes socials, el València CF confirma que, des del primer moment en el qual va tindre coneixement dels fets, "la prioritat ha sigut acompanyar al nostre jugador i a la seua família".

Així mateix, asseguren que aquests presumptes abusos van ocórrer fora de les instal·lacions del club, i que, en aquests moments, estan sent investigats per les autoritats. Sobre aquest tema, han assegurat que "no hi haurà més informació pública sobre aquest tema per respecte a la investigació", i per preservar la privacitat de les persones afectades.

"El València CF, respectant la presumpció d'innocència, confia en la justícia per a la resolució d'aquest assumpte", han conclòs.

Destacats