Un ajudant d'entrenador de futbol s'enfronta a 248 anys de presó per abusar de 26 menors

Guardar

fotonoticia_20201006140423_1920
fotonoticia_20201006140423_1920

Un jove, ajudant d'entrenador d'un club de futbol, s'enfronta a 248 anys de presó per abusar de 26 xiquets en un municipi de la província de València després de guanyar-se la seua confiança. El judici contra l'acusat s'havia d'haver celebrat aquest dimarts en l'Audiència però finalment s'ha suspés mentre les parts negocien una possible conformitat. S'ha assenyalat nova data per al 5 de novembre.

Fiscalia acusa l'home de 36 delictes d'abús sexual a menors de 12 anys, 27 d'ells continuats, segons l'escrit de qualificació provisional.

Els fets van ocórrer entre els anys 2015 a 2018, quan l'acusat aprofitava la seua condició d'entrenador i monitor de l'escola d'estiu per a guanyar-se la confiança dels xiquets i jugar amb ells a futbol en el poliesportiu, anar a menjar una hamburguesa o jugar a la videoconsola a la seua casa, segons recull l'escrit fiscal.

Quan els xiquets ja li consideraven un més de la colla, l'acusat els proposava reptes i, aquells que els perderen, havien de realitzar actes de caràcter sexual com mostrar les seues parts íntimes o altres pràctiques sexuals de diferent tipus.

Aquests reptes es realitzaven en les condícies d'un poliesportiu, en un polígon industrial o en una pista de motocròs. Els pares de les víctimes no sospitaven de la relació del processament amb els seus fills pel fet que era una persona popular i d'una bona família del municipi en el qual van succeir els fets.

El ministeri fiscal manté que els menors acceptaven eixos reptes per a no quedar exclosos del grup, ja que si algun es negava, l'acusat apel·lava a la pressió grupal amb expressions com 'cagao' o 'merda'.

Destacats