Tres menors i un jove de 18 anys agredeixen sexualment a un alumne en un centre educatiu

Els detinguts anteriorment ja havien estat expulsats del centre per assetjar a la víctima

Guardar

Clase escuela GVA
Clase escuela GVA

Agents de la Policia Nacional han detingut en un centre escolar de la província de València a tres menors d'edat i un jove de 18 anys com a presumptes autors d'un delicte contra la integritat sexual i agressió sexual després d'assetjar, mofar-se i baixar-li els pantalons a la víctima per a introduir-li els dits per l'anus. Els menors ja havien estat expulsats del centre anteriorment per assetjar a la víctima.

Els fets van ocórrer a mitjan febrer, quan, pel que sembla, els agressors van assaltar a la víctima i la van conduir fins a una estada apartada de les aules del centre educatiu, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

En aquest lloc, els sospitosos, després de mofar-se, van subjectar a la víctima i la van immobilitzar per a baixar-li violentament els pantalons i introduir-li els dits pel conducte anal.

Segons les perquisicions policials, la víctima, atemorida per l'ocorregut i per les futures represàlies del grup, va emprendre la fugida sent de nou agafat pels joves. En aquest moment, els agressors van espentar al menor al sòl i van començar de nou a assetjar-lo i humiliar-lo.

Els agents, a través de les càmeres de seguretat del centre, han comprovat que la persona agredida, en un moment donat, es va alliberar dels episodis de fustigació i es va asseure atordida en un banc pròxim. No obstant això, les mofes i els insults van continuar per part de la resta de companys.

La víctima, que, pel que sembla, estava sent assetjada per part d'aquests joves des de principis del mes de febrer, va relatar el succeït a un docent, així com que es trobava desesperat pels continus atacs i insults.

Per tals fets, la direcció del centre va activar el Protocol d'Atenció Integral, Sanitària i Judicial a les víctimes d'Agressions Sexuals establert per a aquests casos, que va comportar l'expulsió dels sospitosos del centre.

En el transcurs de la recerca, els agents van conéixer que la víctima va sofrir diversos episodis d'assetjament i fustigació per part dels seus companys. No obstant això, no va comptar els fets fins passats uns dies davant el temor a futurs actes d'assetjament i represàlies.

Els quatre joves han estat detinguts per un presumpte delicte contra la integritat moral i un delicte contra la llibertat i indemnitat sexual i agressió sexual. Els arrestats han estat posats en llibertat després de prendre'ls declaració. Els menors han estat entregats als seus tutors legals després de donar compte de tot això a la Fiscalia de Menors.

Destacats