Segona jornada d'incidents i càrregues policials en la protesta de suport a Pablo Hasél

Guardar

protestas pablo hasél
protestas pablo hasél

La nova concentració celebrada aquesta setmana a València en suport al raper Pablo Hasél ha transcorregut amb incidents entre persones que han tractat de desplaçar-se del lloc de la protesta i la Policia, que ha tornat a realitzar càrregues, que han provocat moments de tensió.

A partir de les 19.00 hores d'aquest dijous, la plaça de Sant Agustí de València ha començat a omplir-se de persones congregades per a mostrar el seu suport al raper detingut i expressar el rebuig davant les càrregues policials ocorregudes en diverses ciutats espanyoles.

Després de la lectura d'un manifest, s'han viscut moments de tensió quan alguns dels participants en la concentració han intentat eixir de la plaça encapçalats per una pancarta, moment en què els policies han intervingut per a frenar el seu avanç i han carregat contra aqueixes persones, per a després formar un cordó policial que evitara que la protesta s'estenguera pels carrers limítrofs.

Un grup de persones ha tractat de desplaçar-se cap als carrers pròxims al MuVIM, on han tirat un contenidor de vidre i han llançat botelles als policies. Alguns d'ells s'han dispersat mentre que uns altres han sigut parats i col·locats contra una paret pels agents.

També s'han produït incidents quan els participants han arribat al carrer Sant Vicent, i els policies han carregat de nou contra algunes persones. Alguns manifestants han espentat contenidors enmig del carrer. A més, s'ha vist a una persona tendida en el sòl.

Destacats