Retencions quilomètriques als accessos a València per un accident a l'altura de Quart de Poblet

També hi ha hagut un altre en la V-21 a l'altura d'Alboraia

Guardar

Retencions a la V-30 direcció València en imatge d'arxiu
Retencions a la V-30 direcció València en imatge d'arxiu

La vesprada de hui s'antulla complicada per a accedir a València. Tal com mostren les últimes informacions de la Direcció General de Trànsit, s'han registrat diversos accidents tant en l'A-3 com en la V-21. El més important d'ells, el de la A-3 s'ha produït a l'altura de Quart de Poblet.

Respecte a aquest últim incident, s'ha forçat el tancament del carril dret. Això afecta des del quilòmetre 350 al 349,5 i l'accident s'ha registrat en un dels punts clau d'accés a la capital valenciana. D'altra banda, en les proximitats, la V-30 també està patint embossos importants en sentit ascendent cap a la A-7. Encara que en aquest cas és degut a una avaria.

També cal destacar l'esdevingut en la V-21, on un accident ocasionat per un abast ha tancat completament el carril esquerre. Concretament, ha succeït a l'altura d'Alboraia, i registra quasi 7 quilòmetres de retencions.

Segons l'última actualització (18.52 hores), en l'accident de la V-30 hi ha 2,5 quilòmetres d'embós, mentre que en succeït a l'altura d'Alboraia, en la V-21, les cues aconsegueixen els 4,6 quilòmetres.

Pots consultar l'estat del trànsit a través d'aquest enllaç

Un home ferit a l'Alcúdia

Més lluny de la capital del Túria, a la Ribera Alta un home ha hagut de ser traslladat a l'hospital d'Alzira per un traumatisme cranioencefàlic després d'una col·lisió entre un cotxe i una moto.

Concretament, els fets han tingut lloc en el terme municipal de l'Alcúdia, on a les 8.10 hores del matí ha tingut lloc l'incident.

Gràcies a l'atenció dels serveis mèdics que van acudir al lloc dels fets a temps, l'afectat es recupera favorablement donada la gravetat de la lesió que va patir a causa de la col·lisió amb un altre vehicle.

 

 

Arxivat a:

Destacats