Rescaten una pastera amb set homes a 30 milles al sud-est d'Alacant

Guardar

salvamento_maritimo
salvamento_maritimo

Salvament Marítim ha rescatat aquest dilluns a 30 milles al sud-est d'Alacant una pastera amb set immigrants adults, que estan sent traslladats fins a Benidorm.

Segons ha confirmat Salvament a Europa Press, l'embarcació ha sigut albirada per un pesquer que pescava en la zona al voltant de les 08.00 hores d'aquest mateix dilluns.

Fins al lloc s'ha mobilitzat l'embarcació Mirfak de Salvament Marítim, que ha comptat amb l'ajuda de l'helicòpter Helimar 201 per a la localització de la pastera. Després de la seua localització, ara estan sent portats a Benidorm on efectius de Creu Roja esperen per a donar-los atenció sanitària.

És el quart rescat d'immigrants que viatgen en pasteres en aigües d'Alacant des de l'inici de l'any. L'última va ser el passat 27 de juliol quan es van localitzar tres embarcacions amb 31 immigrants entre Altea i Santa Pola. Els altres van ser rescatats al gener, quan es van interceptar tres immigrants a Calp, i un altre el maig passat quan es van localitzar onze persones a Altea.

Destacats