Rescaten a una mare i la seua filla perdudes en La Murta d'Alzira

Guardar

Rescat d'una mare i la seua filla a Alzira
Rescat d'una mare i la seua filla a Alzira

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València han rescatat aquest cap de setmana a dues persones, una adulta i una xiqueta, mare i filla, que s'havien extraviat en la zona rural de la Murta de la localitat d'Alzira.

L'avís es va rebre aquest passat diumenge a les 18.51 hores, després del que es van desplaçar bombers d'Alzira i del grup de rescat en altura (GERA) del consorci. Aqueixos efectius van localitzar el punt on es trobaven la dona i la xiqueta i van poder acompanyar-les en el descens fins a un lloc segur, informa l'organisme.

Les dues s'havien extraviat a boca de nit, quan tornaven d'una ruta per la zona del Cavall de Bernat, en La Murta. Per tant, els especialistes del GERA recorden als senderistes que amb el recent canvi d'hora, amb la posta del sol més prompte que abans, és més habitual que passen aquesta classe de situacions.

Recomanen així calcular exactament l'horari de la ruta per a poder completar-la amb la llum diürna i portar algun punt de llum, com a llanternes, per si ocorreguera algun imprevist.

Destacats