Rescaten a 5 persones com a conseqüència de les pluges a Olocau i Llíria

El vehicle es trobava atrapat en un gual inundable amb dues persones en el seu interior, una d'elles menor

Guardar

Rescat de la Guàrdia Civil a Llíria
Rescat de la Guàrdia Civil a Llíria

La Guàrdia Civil de Llíria ha rescatat a 5 persones que s'havien quedat atrapades amb el seu vehicle en un gual inundable, i a altres 3 persones després de l'ensulsiada de la teulada de l'habitatge.

El passat 21 de març, a les 18.40 hores, la Central Operativa de Serveis va informar agents de la Guàrdia Civil de Llíria sobre un vehicle que s'havia quedat atrapat en un gual inundable al carrer Campillo de la localitat d'Olocau.

Una vegada coneguts els fets per la Guàrdia Civil, es va posar immediatament en marxa el dispositiu de cerca i localització d'aquestes persones.

El vehicle es trobava atrapat en un gual inundable amb l'aigua a l'altura de les finestretes. Si bé, els ocupants, 1 dona de mitjana edat i el seu fill menor de 4 anys, van ser localitzats fora del seu vehicle, al costat d'un vianant que li va prestar auxili fins a l'arribada de la patrulla, fent-se càrrec de la situació. No es va registrar cap mal personal.

A més, aqueix mateix dia, a les 20.05 hores, la Guàrdia Civil de Llíria va ser requerida novament per un avís de la Central Operativa de Serveis per a traslladar-se al camí del regaló de la localitat de Llíria per l'ensulsiada d'una teulada d'un habitatge unifamiliar.

Una vegada en el lloc, els agents, en col·laboració amb Policia Local de Llíria, van comprovar com a l'interior de l'habitatge es trobava atrapada 1 home, 1 dona i 1 menor d'edat.

Davant el perill imminent d'un altre esfondrament, els agents, van buscar la manera d'accedir fins al pati posterior, lloc on es trobaven atrapats els habitants, fins a l'arribada de bombers a causa del difícil accés.

Després d'una complicada tasca, la ràpida actuació i la perícia per part dels agents i bombers, va possibilitar el rescat dels habitants que van ser trets del pati posterior amb una escala extensible i es va procedir a la seua evacuació, sense cap mena de lesió.

Gràcies a la ràpida intervenció, professionalitat i determinació que van mostrar en aquesta actuació, els components de la Guàrdia Civil i agents de Policia Local de Llíria i bombers del parc de l'Eliana, es va evitar un mal major.

Arxivat a:

Destacats