Policia Nacional desmantella un punt de venda de droga “a la menuda” i deté a quatre membres d'una família

Guardar

policia nacional
policia nacional

Agents de la Policia Nacional han desmantellat a Torrent (València) un punt de venda de substàncies estupefaents "a la menuda" i han detingut a quatre persones de la mateixa família, un matrimoni i els seus dos fills, un d'ells menor d'edat. En el registre s'han intervingut 57 dosi de marihuana, quasi quatre grams de cocaïna i 128 bosses de tancament hermètic.

Les investigacions es van iniciar al juliol, en tindre coneixement els agents que una família resident en un cèntric carrer de la localitat de Torrent es podria estar dedicant a la venda de substàncies estupefaents possiblement cocaïna i marihuana, i que la majoria dels seus compradors eren menors d'edat.

Els agents van dur a terme una extensa investigació en la qual van comprovar que efectivament des d'eixe domicili es distribuïa droga i que un dels fills del matrimoni, un jove de 15 anys, realitzava les "passades", a altres menors en els voltants de l'habitatge, mentre altres compradors pujaven a comprar-la.

Finalment a mitjan aquesta setmana es va realitzar una entrada i registre en el domicili, en el qual es va detenir al matrimoni i els dos fills com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues i es van intervenir 57 dosis de marihuana, quasi quatre grams de pel que sembla cocaïna i 128 bosses de tancament hermètic.

Es continuen amb les investigacions, ja que durant aquestes, els agents han tingut coneixement que els sospitosos podrien haver amenaçat i insultat a diversos veïns de la finca, arribant a escopir a un d'ells.

Els detinguts, sense antecedents policials, tres han quedat en llibertat mentre que la mare ha passat a disposició judicial.

Destacats