Més de 20.200 alumnes de la Comunitat Valenciana, afectats per la suspensió de classes a causa de la DANA

Guardar

alumnos_dana
alumnos_dana

Uns 20.275 alumnes no assistiran aquest dimecres als centres educatius a causa de la suspensió de classes decidida per diversos ajuntaments de les províncies de Castelló i València davant la Depressió Aïllada en Nivells Alts de l'Atmosfera (DANA).

Segons les dades facilitades a primera hora d'aquest matí per la Conselleria d'Educació, la majoria de les localitats que han cancel·lat l'activitat en les aules es troben en la província de Castelló.

En concret, es tracta de Benicàssim, Borriana, Peníscola, Sant Jordi i Vila-real. El balanç és de 18.156 escolars sense classe.

Pel que fa a la província de València, la població d'Alginet ha suspès les classes, amb un total de 2.119 afectats, detallen les mateixes fonts.

La DANA que està afectant el Mediterrani ha deixat en les últimes huit hores a la Comunitat Valenciana precipitacions que han descarregat fins el 23 litres per metre quadrat i vents amb ratxes de vent de 81 quilòmetres per hora, segons ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències, que ha rebut 481 telefonades relacionades amb aquesta gota freda.

Destacats