Més de 190 municipis de la Comunitat han suspés les classes per risc de fortes pluges

Segons la Conselleria d’Educació, són 338.000 els alumnes de la Comunitat afectats per les pluges que no podran complir amb el seu horari lectiu

Guardar

DANA
DANA

La DANA continua obrint-se camí cap al sud de la nostra comunitat autònoma. El temporal i les fortes pluges d'aquest fenomen meteorològic ha afectat hui un total de 191 localitats de les províncies d'Alacant (139) i València (52), els centres educatius de les quals han suspés de forma generalitzada els seus horaris lectius.

A Alacant, excepte Banyeres de Mariola, tots els municipis han cessat les classes. A més, s'espera que siguen més de 283.000 els estudiants alacantins que hui no vagen a classe.

A les comarques de la província de València hi ha 52 municipis que han suspés les classes en els seus centres escolars. Aproximadament, segons la Conselleria d'Educació, 55.000 alumnes es veuran afectats hui per les pluges.

Segons les dades facilitades per la Conselleria d'Educació, aquests són els pobles de la província de València que hui es mantenen tancats per risc de pluges:

AdorAgullentAielo de MalferitAielo de RugatAlbaidaAlbalat de la RiberaAlcúdia (l')AlfauirAlgemesíAlmoinesAtzeneta d'AlbaidaBèlgidaBellreguardBellúsBeniarjóBeniatjarBenifaióBenimodoBenirredràBenissodaBenissueraCarletCulleraFont d'en Carròs (la)Font de la Figuera (la)Fontanars dels AlforinsFortalenyGandiaGuadassèquiesGuadassuarMoixentMontavernerOlivaOlleria (l')OntinyentOtosPalma de Gandiael Palomar (el)PilesPolinyà de XúquerRafelcoferReal de GandiaRiolaRòtovaSalemSimat de la ValldignaSuecaTavernes de la ValldignaTerrateigVilallongaXeracoXeresa

Arxivat a:

Destacats