La Policia Nacional deté a un jove per causar danys en diversos vehicles en la matinada del dimarts

Va ocasionar danys en diversos vehicles i motocicletes, saltant en el capó i sostres dels cotxes i tirant al sòl les motos, a més de trencar el cristall de la porta d'un pati

Guardar

Agents de la Policia Nacional van detenir en la matinada del dimarts a un jove de 29 anys, d'origen rus, com a presumpte autor dels delictes de danys i atemptat agent de l'autoritat, després d'ocasionar danys en cinc vehicles estacionats en un carrer del districte de Proveïments de València.

Els fets van ocórrer sobre la una i vint de la matinada d'ahir quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer del districte de Proveïments on hi hauria un home colpejant i saltant sobre els capons i sostres de diversos vehicles aparcats.

Immediatament, els agents es van dirigir al lloc on van observar a un jove amb una botella en la mà assegut en un banc, el qual en veure als policies va tractar de marxar-se, fent cas omís a les indicacions dels policies amb una actitud chulesca i alçant la mà amb la botella amenaçant als agents. Després de més de vint minuts dialogant amb el jove, van aconseguir retirar-li la botella i en realitzar-li l'escorcoll de seguretat el jove va tractar de pegar-li una bufetada a un dels policies que va aconseguir esquivar-ho colpejant-li en el muscle.

Els policies van esbrinar que el sospitós s'havia pujat al capó i sostre de tres vehicles saltant damunt d'ells, causant embulladores, i tirat una motocicleta i un ciclomotor al sòl, així com que hauria trencat el cristall del pati d'un edifici amb la botella que portava.

Els agents després de realitzar les comprovacions oportunes ho van detenir com a presumpte autor dels delictes de danys i atemptat agent de l'autoritat. Durant el trajecte a dependències policials, l'ara arrestat no va parar de colpejar les finestres i mampara del vehicle policial.

El detingut, amb antecedents policials, després de prestar declaració va quedar en llibertat no sense abans ser advertit de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan siga requerit per a açò.

Destacats