La Policia Nacional deté a un home que en 15 dies va cometre tres robatoris amb violència i intimidació en farmàcies de València

La detenció va ser possible gràcies a la col·laboració ciutadana

Guardar

Agents de la Policia Nacional han detingut en el districte d'Exposició de València a un home de 43 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor de quatre robatoris amb violència i intimidació en farmàcies del barri d'Orriols, en les quals pel que sembla després d'accedir amb un ganivet i intimidar a les empleades s'apoderava de la recaptació. Tres dels quatre robatoris els va cometre en la segona quinzena de gener.

Les recerques es van iniciar la setmana passada en tenir coneixement els policies que en una farmàcia del barri d'Orriols s'havia produït un atracament per part d'un home que anava encaputxat. Durant les recerques, els agents van esbrinar que pel que sembla un home havia accedit a l'interior de la farmàcia i després d'esgrimir un ganivet, els va exigir a les empleades la recaptació de la caixa registradora. En la seua escapada va llançar el ganivet que portava al pas d'un ciutadà.

Continuant amb les recerques, els policies van esbrinar que altres dues farmàcies d'eixe barri havien patit un atracament per part d'un home els dies 23 i 24 de gener. Una d'estes farmàcies ja havia patit un altre robatori al maig del 2016.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van esbrinar la identitat del sospitós, que va resultar ser veí del mateix barri, i després de ser localitzat en un carrer pròxim del seu domicili va ser detingut com a presumpte autor de quatre robatoris amb violència i intimidació.

Destacats