La Policia Nacional desmantella a Gandia un laboratori de cultiu indoor de marihuana i deté a una persona

S'han intervingut 481 plantons i 163 plantes d'aquesta substància estupefaent

Guardar

Plantació de marihuana a Gandia
Plantació de marihuana a Gandia

Agents de la Policia Nacional han desmantellat en la localitat valenciana de Gandia un laboratori indoor de marihuana i han detingut a un home de 59 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Les investigacions es van iniciar gràcies a la col·laboració ciutadana, a través de la qual es va tindre coneixement de la possible existència d'un cultiu de marihuana a l'interior d'un habitatge situat a Gandia.

Les perquisicions dels agents van culminar finalment en el registre del domicili sospitós, on van localitzar un laboratori de cultiu accelerat, assecat, i posterior distribució, de marihuana, intervenint un total de 481 plançons i 163 plantes d'aquesta substància estupefaent, així com una trentena de bombetes dedicades a proporcionar la temperatura adequada a la plantació per al seu ràpid desenvolupament.

Així mateix, els policies van comprovar que en el lloc també s'estava defraudant fluid elèctric, en trobar-se il·legalment connectat al subministrament de llum.

En el marc d'aquesta operació policial, els agents van detenir a un home com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. L'arrestat ha passat a disposició judicial.

Importància de la col·laboració ciutadana

Des de la Policia Nacional es recorda la importància de la col·laboració ciutadana a l'hora d'aportar informació que ajude els investigadors a desmantellar punts de cultiu de marihuana o erradicar llocs de venda a la menuda de droga. Per a això, existeix el correu antidroga@policia.es, on pot oferir-se dades d'interés de manera totalment anònima.

Arxivat a:

Destacats