La Policia Local de Benetússer evita l'ocupació d'un habitatge gràcies a la col·laboració ciutadana

Es va identificar a la presumpta autora i es van incloure diligències al jutjat després de ser denunciada per un possible delicte d'usurpació

Guardar

actuación policía
actuación policía

La Policia Local de Benetússer ha evitat aquest cap de setmana l'ocupació d'un habitatge en el municipi gràcies a la col·laboració ciutadana, "que va ser transcendental en la detecció dels fets", ha explicat el cap d'aquest cos a Benetússer, Paco Márquez.

Els fets van ocórrer en la vesprada del divendres, en els voltants del carrer Pintor Sorolla i carrer Constitució. Després d'un avís veïnal la patrulla es va desplaçar al lloc i van localitzar a les titulars d'un habitatge, filles d'una senyora major.

La presumpta ocupa, que havia canviat el pany d'una de les portes interiors, anava a accedir a l'interior de l'immoble amb bosses amb les seues pertinences, assegurant que havia comprat la casa per 400 euros.

La policia li va requerir que ho acreditara documentalment, manifestant que no tenia papers i no coneixia al seu intermediari, mentre les filles de la propietària defensaven que no coneixien a la presumpta autora, ni mantenien cap relació contractual amb ella.

Així doncs, les filles de la propietària van mostrar la seua disposició a denunciar els fets, motiu pel qual, es va procedir a la seua identificació i informació que s'anaven a instruir diligències a prevenció per un presumpte delicte d'usurpació.

És necessari aclarir que, al no tractar-se d'estatge, això és, no ser una casa habitada, no es pot parlar d'aplanament, sinó d'usurpació, i en tractar-se d'un episodi sense violència ni intimidació, parlem de delicte lleu, que té una possible condemna que va de tres a sis mesos de multa.

Destacats