La Policia descarta un intent de segrest de refugiades a València simulant ser personal de Creu Roja

Guardar

Un agent de la Policia Nacional
Un agent de la Policia Nacional

La Policia Nacional descarta inicialment un intent de segrest de refugiades ucraïneses a València simulant ser personal de Creu Roja, segons han informat Europa Press fonts de Prefectura.

Creu Roja va alertar aquest dijous que dues dones procedents d'Ucraïna havien denunciat, a la seua arribada amb tren a València, que una persona els havia contactat per telèfon i s'havia fet passar per personal de l'entitat per a oferir-se a recollir-les, un procediment que no és el que segueix la institució.

Després d'això, la Policia va obrir una investigació i, després de diferents esbrinaments, descarta inicialment que es tracte d'un intent de segrest posat tot apuntaria a una persona que s'hauria oferit i que es dedica a donar recer a refugiats.

Les refugiades van arribar a València a última hora de la vesprada del dimecres, en un tren procedent de Barcelona. Quan van veure el dispositiu habilitat per Creu Roja per a atendre l'arribada de desplaçats ucraïnesos, van manifestar que una persona que deia ser de l'organització les havia contactades telefònicament i els havia dit que les recolliria en l'estació per a traslladar-les a alguna mena de recurs.

Destacats