La Policia de la Generalitat inspecciona 299 establiments i sanciona a quatre per incomplir la normativa COVID-19 el cap de setmana

Guardar

policia local valencia
policia local valencia

La Policia de la Generalitat ha supervisat 24 àrees comercials i inspeccionat 299 establiments de la Comunitat Valenciana des del dijous 21 de gener per a comprovar que es complia la normativa COVID i la Llei d'Espectacles.

Com a resultat, s'ha sancionat a quatre establiments. Els i les agents han comprovat que el compliment dels aforaments i l'horari de tancament ha estat generalitzat.

A més, la Policia de la Generalitat ha identificat a 496 persones i 599 vehicles des del dijous, realitzat 247 advertiments per l'ús inadequat de la màscara o per no complir les distàncies de seguretat i aixecat 24 actes per incompliment de l'ús de la màscara o saltar-se el toc de queda, a més de 3 per tinença de drogues o armes.

669 establiments sancionats

Des de març de 2020, els grups d'Establiments i d'Espectacles de la Unitat Adscrita a la Comunitat Valenciana han realitzat 6.490 inspeccions en establiments i comerços, sancionant a 669 d'ells. A més, s'han elevat 1.317 actes per incompliment de les mesures higienicosanitàries i 430 per saltar-se el toc de queda. En aquest període, la Policia de la Generalitat ha realitzat la supervisió de 16.370 establiments i ha identificat a 16.901 persones per a informar de la normativa sanitària i vigilar el seu compliment.
Destacats