La Policia de la Generalitat deté un home que exercia de metge sense titulació en una clínica clandestina de Torrevieja

Guardar

Policía_gva
Policía_gva

La Policia de la Generalitat va detenir la setmana passada a un home que prestava els seus serveis com a metge especialitzat a Torrevieja malgrat no estar col·legiat a Espanya i de no tindre cap titulació oficial que acreditara la seua formació.

La detenció es va produir després que la Policia de la Generalitat rebera diverses denúncies de clients insatisfets per l'atenció rebuda en aquesta clínica. Arran d'aquestes denúncies es va iniciar una recerca que va portar als agents a confirmar que l'home mancava de titulació oficial. Posteriorment, els agents van dur a terme una inspecció de la clínica, que estava situada en una urbanització allunyada del nucli urbà de Torrevieja, on la majoria dels veïns són d'origen britànic.

Durant la inspecció realitzada en la consulta, els policies van poder comprovar l'existència de tot tipus de material i aparells mèdics amb els quals tractava als pacients, realitzava analítiques i prescrivia tractaments que ell mateix venia. Igualment es va poder comprovar en la inspecció realitzada, que aquesta consulta mèdica no estava declarada com a tal en cap organisme oficial de la Comunitat Valenciana.

Per tot açò, els Policies de la Generalitat van procedir a la detenció d'aquest home, contra el qual s'han efectuat les corresponents diligències policials, per a posteriorment comunicar-ho tant a l'autoritat judicial competent de Torrevieja com als diferents departaments de l'Administració autonòmica competents en aquesta activitat.

Aquesta actuació s'emmarca dins de l'Operació ECOSUB que desenvolupa la Policia de la Generalitat, per ordre del Consell, per a la detecció de l'economia submergida que té com a objectiu la lluita contra l'intrusisme, la competència deslleial, explotació laboral, fraus a la Seguretat Social i Agència Tributària. Dins d'aquesta mateixa operació, s'han detectat 210 activitats il·legals i s'ha detingut a 47 persones a l'any 2016 .

Destacats