La Guàrdia Civil recupera 780 quilos de clòtxines sostretes a Beniparrell

Guardar

Camió amb els productes intervinguts
Camió amb els productes intervinguts

La Guàrdia Civil de Silla ha detingut a dos homes de 20 i 23 anys i està investigant a altres dos de 19 i 20 anys pel robatori amb força el desembre passat d'un semiremolc a Beniparrell amb 780 quilograms de clòtxines la valoració econòmica de les quals en el mercat ascendia a 2.925 euros, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.

Els fets van tindre lloc a la fi de desembre del passat any a Beniparrell, coincidint amb l'època nadalenca, data en la qual es van efectuar les detencions dels presumptes autors en el terme de Burjassot.

Els homes van ser sorpresos pels agents de la Guàrdia Civil de Silla descarregant la mercaderia robada del maleter d'un dels vehicles utilitzats en el robatori. Després d'investigacions dutes a terme pels agents, es va localitzar a altres dos homes com a presumptes autors del delicte de robatori amb força, fets pels quals estan sent investigats.

La Guàrdia Civil de Silla ha comptat amb la col·laboració de la Policia Local de Beniparrell i la de Paterna i les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Picassent.

Arxivat a:

Destacats