La Guàrdia Civil intervé 65 quilos d'haixix i 20 quilos de marihuana a Sagunt

Esta actuació s'han saldat amb la detenció de 4 persones de nacionalitats espanyoles i francesa, com a presumptes autors de delictes de tràfic de drogues

Guardar

sagunto_hachis
sagunto_hachis

Dins dels dispositius establits de forma permanent, amb l'objecte d'evitar el tràfic de drogues en la província de València, el passat dia 2 de febrer, la Guàrdia Civil de Puçol en col·laboració amb la Guàrdia Civil de Sagunt i agents de la Guàrdia Civil de Tràfic, es confisque en un mateix dia en dues actuacions diferents 65 quilos d'haixix i 20 quilos de marihuana.

Estos fets van ocórrer en la matinada del passat dia 2 de febrer, davant les sospites dels agents de la Guàrdia Civil de Puçol, agents de la Guàrdia Civil de Sagunt i efectius del Destacament B de Tràfic de València, van procedir a la identificació en la primera actuació de 2 persones que circulaven en un vehicle pel terme municipal de Sagunt. Mentre en una segona actuació van identificar a dues persones de nacionalitat francesa que circulava també pel mateix acabe municipal el Peatge de l'AP 7.

Els agents van practicar els registres dels vehicles, localitzant en el seu interior 20 quilograms de marihuana en el primer i 65 quilograms d'haixix en el segon vehicle. En estes actuacions els agents van confiscar a més, tres telèfons mòbils, quatre vehicles i 2.330 euros en metàl·lic.

Per tot açò, la Guàrdia Civil, va procedir a la detenció tres homes d'edats compreses entre els 33 i 42 anys i de nacionalitat espanyola implicats en un delicte de tràfic de drogues en transportar 20 quilos de marihuana, així mateix també van procedir a la detenció de dos homes de nacionalitat francesa d'edats compreses entre 22 i 42 anys com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues en trobar-li 65 quilos d'haixix.

Estes actuacions s'han realitzat de forma conjunta entre agents de la Guàrdia Civil del Lloc de Puçol, agents de la Guàrdia Civil del Lloc de Sagunt i components del Destacament de Tràfic de València B.

Destacats