La Guàrdia Civil confisca cocaïna en un establiment de la localitat de Corbera

La Guàrdia Civil de Sueca ha detingut a una persona per un delicte contra la salut publica per la seua implicació en un delicte de trafique de drogues ocorregut en un bar de Corbera

Guardar

foto-cocaina
foto-cocaina

Dins dels serveis establits per a prevenir el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents en la província de València, i en el marc del "Pla Operatiu de Resposta Policial al tràfic al detall i consum de Drogues en Zones, llocs i Locals d'Oci" la Guàrdia Civil ha detingut a una persona per tràfic de drogues en un bar de la localitat de Corbera.

La Guàrdia Civil de Sueca vènia investigant el possible consum i venda de substàncies estupefaents a l'interior d'un bar d'esta localitat. Amb motiu de les recerques es va procedir a la inspecció d'un establiment comercial on es trobaven en eixe moment 8 persones.

 

Fase d'explotació

La fase d'explotació d'este operatiu va transcórrer el passat dia 29 de gener i se salde amb la detenció d'una persona, home de 29 anys i de nacionalitat espanyola per un delicte contra la salut publica (trafique de drogues).

El detingut una vegada va ser identificat pels agents en el bar fingint un mareig va emprendre la fugida fins que al cap de 300 metres va ser interceptat pels guàrdies civils. En la inspecció realitzada pels agents es confisque una balança de precisió, 17 bossetes amb cocaïna llesta per a la seua venda, així com unes tisores i 50 cm de filferro de color verd. Les diligències han sigut lliurades al Jutjat d'Instrucció 3 de Sueca.

Destacats