La Guàrdia Civil cerca a un pres que va escapar de l'ambulància en un trasllat de Picassent a l'Hospital General

Guardar

carcel-picassent
carcel-picassent

Agents de la Guàrdia Civil busquen des d'aquest diumenge a un pres que va escapar de l'ambulància que el traslladava des de la presó de Picassent fins a l'Hospital General de València per a ser assistit per un motiu mèdic, segons han informat fonts de la investigació.

Els fets van succeir al voltant de les 11.20 hores quan el pres era traslladat en ambulància des de la presó fins al General per un motiu mèdic, moment en el qual va trencar el cristall de la porta gran lateral dret del vehicle i va saltar a través de la finestra trencada per a fugir a continuació.

La Guàrdia Civil que acompanyava el trasllat a l'ambulància, dins de les seues competències, va iniciar una cerca pels voltants encara que no va poder localitzar al fugit.

El subdelegat del Govern a la província de València, Rafa Rubio, ha confirmat que se segueix buscat al reclús, en ser preguntat per aquesta qüestió en la visita a un dels controls de la DGT dins de la campanya especial de control de consum d'alcohol i de drogues per Nadal.

Segons han informat fonts d'Institucions Penitenciàries, l'intern va ingressar en preventius de Picassent el passat dia 20 i es trobava en quarantena sanitària en ser un reclús de nou ingrés. Aquest diumenge va ingerir lleixiu i el personal mèdic va decidir el seu trasllat al General, moment en el qual es va produir la fugida.

Destacats