La carretera del Saler i la V-30 registren retencions quilomètriques

El motiu d'aquests embossos són unes obres i l'elevat nombre de camions que pretenen entrar al port

Guardar

Retencions a la V-30 direcció València en imatge d'arxiu
Retencions a la V-30 direcció València en imatge d'arxiu

Tal com informa la Direcció General de Trànsit (DGT), des de les 14.30 hores de hui s'estan registrant retencions quilomètriques en dos importants vials de l'àrea metropolitana. Això està succeint en la V-30 i la CV-500 (la carretera del Saler) a causa d'obres i una gran quantitat de camions que des de l'última hora del matí porten intentant entrar en el Port de València.

D'aquestes dues carreteres, la més afectada és la V-30. En aquest tram de circulació s'han arribat a registrar fins a 7 quilòmetres de retencions en sentit al Port de València. Tal com explica la DGT a través del mapa d'incidències de trànsit, existeix "una congestió per circulació" des de fa més d'una hora. Encara que la situació es va solucionant a poc a poc, ja que ara mateix són 5 els quilòmetres de retencions.

D'altra banda, en la CV-500 l'embós era de tres quilòmetres en sentit cap a la ciutat de València. A aquestes hores, les retencions ja han disminuït de manera considerable, ja que només hi ha 1 quilòmetre d'embossos.

Arxivat a:

Destacats