Un incendi a Requena obliga a activar la situació 1 del PEIF

Guardar

Bomber treballa en un incendi
Bomber treballa en un incendi

Efectius de bombers treballen aquest diumenge per a extingir un incendi de cultius declarat aquesta vesprada a Requena (València), que ha obligat a activar la situació 1 del Pla Especial Enfront del Risc d'Incendis Forestals (PEIF), per la seua proximitat a diversos habitatges.

El foc s'ha iniciat al voltant de les 16.00 hores en una zona de cultius envoltada d'habitatges en la localitat de Requena, segons ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències '112 CV' a través de les seues xarxes socials.

Fins al lloc s'han mobilitzat dues unitats de bombers forestals de la Generalitat, una dotació del Consorci Provincial de Bombers de València, una autobomba, una unitat de prevenció d'incendis i un agent mediambiental.

El nivell 1 d'alerta del PEIF s'estableix quan una situació d'emergència provocada per un o diversos incendis forestals pot afectar greument béns forestals o afectar lleument la població i béns de naturalesa no forestal, per a l'extinció de la qual pot ser necessari incorporar mitjans extraordinaris.

Arxivat a:

Destacats