Un home mata a la núvia del seu nebot a Alginet i se suïcida

El crim ha tingut lloc aquest matí al carrer València d'Alginet

Guardar

Agent de la Guàrdia Civil
Agent de la Guàrdia Civil

Un home de 64 anys ha matat presumptament a la núvia del seu nebot a Alginet. Els fets han ocorregut aquest matí, prop de les 08.00 hores, al carrer València de la localitat, quan suposadament l'oncle hauria matat a la núvia del seu nebot, de 33 anys, que en eixe moment no es trobava en el domicili on han ocorregut els fets, per a després suïcidar-se precipitant-se per la ventada de l'habitatge.

La dona ha mort de manera violenta en el que s'investiga com a possible homicidi mentre que l'home, d'origen romanés, s'ha precipitat per una finestra, ha caigut a la via pública i ha mort en l'acte. En el moment dels fets el nebot s'havia anat a treballar i el seu familiar era a la casa.

La Guàrdia Civil ha determinat que no es tracta d'un cas de violència de gènere, ja que tots dos no mantenien una relació sentimental. La comissió judicial està procedint a l'alçament del cadàver i s'ha decretat el secret de les actuacions judicials.

Així mateix, des de l'Ajuntament d'Alginet s'ha convocat un minut de silenci per a condemnar el cas. S'ha convocat a la població, aquest dijous, a les 12.00 hores, a la porta del consistori de la localitat. En un missatge difós a través de les xarxes socials han assenyalat aquest assassinat com un cas de "violència domèstica" i han demanat a la societat que es consciencie sobre la necessitat d'erradicar la violència.

Destacats