Ferit un operari després de l'explosió d'una botella d'acetilé i un vehicle a Burjassot

Guardar

Incendi d'una botella d'acetilé i un vehicle a Burjassot
Incendi d'una botella d'acetilé i un vehicle a Burjassot

Efectius de bombers han intervingut aquest dijous en una explosió provocada per l'incendi d'una botella d'acetilé i el vehicle que la transportava a Burjassot (València). Un operari de 40 anys que treballava en el lloc ha resultat ferit.

Els fets s'han produït al voltant de les 12.42 hores d'aquest dijous, quan uns operaris treballaven en les proximitats del carrer Mariano Benlluire de Burjassot, prop del metre, segons ha precisat el Consorci de Bombers de València.

Una botella d'acetilé, un gas molt inflamable usat per a treballs de soldadures i talls, ha calat foc i ha provocat un incendi en el vehicle que la transportava.

Un dels treballadors, un home de 40 anys, ha hagut de rebre assistència sanitària. Una unitat de Suport Vital Bàsic ha atés el ferit per cremada i una ferida en un braç i l'ha traslladat a l'Hospital La Fe de València.

El Consorci ha mobilitzat a efectius dels parcs de Paterna i Burjassot, així com diversos comandos del Consorci, que han establit un perímetre de seguretat i han ordenat el confinament dels veïns.

Encara que han extingit les flames, els bombers han continuat refrescant ininterrompudament el vehicle i la botella per a neutralitzar totalment el risc.

Arxivat a:

Destacats