Una fuga de gas en la depuradora de Sagunt obliga a la seua evacuació i a tallar la CV-309

Emergències de la Generalitat Valenciana ha activat el Pla Terrotorial d'Emergències i s'ha evacuat al personal de la planta

Guardar

Imatge de la depuradora de Sagunt
Imatge de la depuradora de Sagunt

Cap a les 13.00 hores s'ha produït una fuga de gas en la planta depuradora de Sagunt. Diverses dotacions de bombers s'han desplaçat a la quarta planta del polígon industrial de la localitat.

També s'ha procedit al desallotjament de la planta i al tall de la CV-309. El Consorci de Bombers de València ha comunicat que no hi ha danys personals entre els treballadors de la planta. S'anirà ampliant la informació a mesura que arriben més dades.

El personal de la planta ha sigut evacuat de manera preventiva i no s'han produït danys personals, segons han informat des d'Emergències i el cos provincial.

Fins al lloc s'han mobilitzat dotacions de Sagunt i la Pobla de Farnals, sergent, oficial i cap de zona del Consorci Provincial de Bombers de València per a avaluar la situació en coordinació amb els tècnics de la planta.

Segons el Pla Territorial d'Emergència, la situació zero s'activa quan els danys són "molt localitzats" i "n'hi ha prou amb un pla d'àmbit municipal per a controlar-lo", han precisat des del '112 CV'.

Destacats