El jutge decreta presó provisional sense fiança per al detingut per apunyalar a la seua exparella a Massamagrell

Guardar

guardia-civil-massamagrell
guardia-civil-massamagrell

El titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 3 de Massamagrell (València), en funcions de guàrdia i amb competències en el coneixement dels assumptes relacionats amb la violència sobre la dona, ha acordat l'ingrés a la presó, comunicada i sense fiança per a l'home detingut aquest dilluns per apunyalar a la seua exparella.

L'arrestat queda investigat per una causa oberta per homicidi en grau de temptativa, sense perjudici d'ulterior qualificació, informa el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

D'altra banda, l'alt tribunal valencià assenyala que, al jutjat no li consten denúncies prèvies per violència de gènere de la víctima contra l'investigat.

El jutge ha dictat l'ordre d'empresonament després que la comissió judicial es desplaçara al centre hospitalari, on es troba ingressat el detingut per a prendre-li declaració.

Els fets van succeir dilluns passat, quan una dona de 53 anys va resultar ferida després de rebre diverses ganivetades a les mans de la seua exparella --un home de 51 anys-- en ple carrer en la localitat valenciana de Massamagrell. Veïns que es trobaven en el lloc dels fets van intervindre en veure el succeït i van impedir que l'home continuara agredint a la víctima.

Destacats