Dos Policies Nacionals eviten que una dona ix-te pel balcó del seu domicili a Manises

Van aconseguir subjectar-la fortament pels braços i la cintura per a introduir-la a l'interior de l'habitatge

Guardar

Agents de la Policia Nacional en imatge d'arxiu
Agents de la Policia Nacional en imatge d'arxiu

Dos agents de la Policia Nacional han evitat a Manises (València) que una dona saltara pel balcó de la seua casa des d'una cinquena planta, quan aquesta ja es trobava agarrada a la barana amb tot el cos fora.

Els fets van ocórrer al voltant de les dues de la vesprada d'ahir, en un pis d'aquesta localitat valenciana, al qual van acudir ràpidament els agents després d'observar a diversos transeünts demanant auxili i cridant-li a una dona que no ho fera.

Una vegada allí els policies es van trobar amb la porta de l'habitatge tancat, per la qual cosa van decidir derrocar-la sense dilació a conseqüència de la urgència i gravetat de la situació, dirigint-se immediatament cap al balcó on van observar a una dona amb els ulls embenats situada per l'exterior de la barana agarrada a ella només per una mà.

Els agents van intervenir sobtadament, al no haver-se adonat de la presència policial, abalançant-se sobre ella i aconseguint subjectar-la fortament pels braços i la cintura per a introduir-la a l'interior del balcó, evitant així que saltara a la via pública.

Finalment, va acudir al lloc personal sanitari, que la va traslladar a un centre hospitalari per a la seua valoració.

Arxivat a:

Destacats