Dos menors ferits a Paterna en un accident entre un cotxe i una moto

Els joves accidentats de 15 i 17 anys han sigut hospitalitzats

Guardar

Una unitat SAMU i una SVB
Una unitat SAMU i una SVB

Dos menors de 15 i 17 anys van resultar ahir ferits en un accident de trànsit a Paterna. L'incident va ocórrer al carrer 60 i va involucrar una moto i un cotxe. Segons el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), el succés va tindre lloc el dimarts al voltant de les 14.30 hores.

En resposta a l'incident, dues unitats del Servei d'Atenció Mèdic d'Urgències (SAMU) i una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) es van desplaçar al lloc. Els dos ocupants de la moto van resultar ferits en la col·lisió. Un d'ells, un jove de 15 anys, va patir politraumatisme i va rebre atenció mèdica en el lloc. Els equips mèdics del SAMU van realitzar maniobres d'estabilització i immobilització abans de traslladar-lo a l'Hospital La Fe de València en una ambulància de Suport Vital Avançat.

L'altre ocupant de la moto, un menor de 17 anys, va patir una fractura de fèmur i va ser traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova de València en l'altra ambulància del SAMU.

Les autoritats locals estan investigant les circumstàncies de l'accident per a determinar les causes exactes de la col·lisió entre la moto i el cotxe.

Destacats