Detinguts dos homes per robatoris en més de 10 vehicles a l'Albufera i Pinedo

Guardar

Detingut a  l'Albufera
Detingut a l'Albufera

La Guàrdia Civil del Perellonet ha detingut a dos homes per cometre robatoris en més de 10 automòbils a l'altura del mirador de l'Albufera i zones pesqueres de Pinedo mitjançant el forcejament dels panys.

L'operació va començar a la fi de la primera quinzena del mes de març degut a una sèrie de robatoris en vehicles estacionats en el mirador de l'Albufera, així com en els voltants del vedat de pesca de la població de Pinedo, ha indicat la Benemèrita en un comunicat.

Els dos autors cometien els robatoris quan els amos dels cotxes no estaven en el seu interior, manipulaven el pany mitjançant una eina o bé trencant el cristall directament.

Dins del Pla de Robatoris de la Guàrdia Civil, el mes passat, els agents van procedir a donar l'alt reglamentari a un vehicle en la localitat de Pinedo. Els investigadors van percebre un cert nerviosisme en els ocupants, per la qual cosa van realitzar un registre, en el qual van trobar tres targetes de crèdit, un moneder i un mòbil dels quals cap dels ocupants era propietari.

Els agents, després de realitzar les gestions policials pertinents, van comprovar que aquests elements havien sigut denunciats dies anteriors. Entre els robatoris i danys que els autors van causar en els vehicles, el valor va superar els 2.800 euros.

Finalment, la Guàrdia Civil del Perellonet ha procedit a la investigació de dos homes, de nacionalitat espanyola, de 53 i 54 anys, per 10 delictes de robatori en interior de vehicle, tres de furt en interior de vehicle i dos de danys en vehicle.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 20 de València.

Arxivat a:

Destacats