Detinguts 3 homes per un delicte de robatori amb força i un altre de danys en un institut d'Alcàsser

L'Equip de ROCA de Paiporta va detindre a 3 homes que havien sigut detinguts dies anteriors pels mateixos fets

Guardar

Agents de l'equip ROCA de Paiporta
Agents de l'equip ROCA de Paiporta

L'Equip ROCA de la Guàrdia Civil de Paiporta, en el marc de l'operació "CABLETERO", ha detingut a 3 homes, 2 d'ells de nacionalitat espanyola i un altre de marroquina, per un delicte de robatori amb força en les coses i un altre de danys en la localitat d'Alcàsser.

L'operació va començar el dia 23 de febrer de 2022, a causa d'una denúncia presentada en la Guàrdia Civil de Picassent per la sostracció de material d'obra en el recinte de construcció d'un institut en el municipi d'Alcàsser. Els autors van aconseguir sostraure eines de construcció, material d'oficina i una bobina de cable de coure de 400 quilograms, tot això valorat en més 9000 euros en la localitat de (València).

Els autors van forçar una de la caseta d'obra i van robar el material; no obstant això, en ser conscients que la bobina pesava massa, van decidir introduir-la en un contenidor de residus urbans i transportar-la per la via pública.

Finalment, l'Equip ROCA de Paiporta, ha detingut a 3 homes d'entre 19 i 20 anys, 2 d'ells de nacionalitat espanyola i un altre de marroquina, per un delicte de robatori amb força en les coses i un altre de danys.

Posteriorment a les detencions, els investigadors van ser coneixedors que també havien sigut detinguts pels mateixos fets en els dies anteriors per una altra unitat de la Guàrdia Civil. A més, els agents van aconseguir intervindre gran part del material sostret que va ser entregat al seu propietari.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de Picassent (València).

Arxivat a:

Destacats