Detingut un membre de 'La Manada' després de robar unes ulleres de sol i atacar als vigilants

Guardar

miembro_manada
miembro_manada

Agents de la Policia Local de Sevilla han detingut aquest dimecres a un membre de la Manada, Ángel Boza, per la presumpta sostracció d'unes ulleres de sol d'un centre comercial del centre de Sevilla i atacar amb el seu cotxe contra els vigilants de seguretat.

Segons han informat Europa Press fonts municipals, en la vesprada d'aquest dimecres agents del Grup Giralda (Policia Turística) de la Policia Local de la capital sevillana han interceptat en l'avinguda Menendez Pelayo a Boza quan conduïa un vehicle després d'escometre contra dos vigilants d'un centre comercial que el van sorprendre sostraient unes ulleres de sol de l'establiment.

Els agents de seguretat privada van perseguir al posteriorment detingut fins als aparcaments d'aquest, on tenia estacionat el seu vehicle. Lluny d'atendre les indicacions dels vigilants, va escometre amb el seu cotxe contra dos vigilants, que van resultar lesionats i precisaran assistència mèdica, encara que el seu estat no revesteix gravetat.

Els responsables del centre comercial van comunicar l'ocorregut al Grup Giralda de la Policia Local (Policia Turística), els agents de la qual van localitzar el cotxe i al detingut circulant en els voltants dels Jardins de Murillo.

El detingut, que es troba en les dependències de la Policia Nacional en Blas Infant per a la pràctica de les diligències oportunes, té en vigor una suspensió temporal del permís de conducció per un Jutjat penal de Sevilla, la qual cosa suposa la comissió a més d'un delicte contra la seguretat viària.

Destacats