Detingut un home per agredir a la seua dona i les seues filles a les quals va tancar durant dies

Guardar

guardia_civil_archivo
guardia_civil_archivo

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a Sueca a un home acusat d'agredir a la seua dona i a dues de les seues tres filles, arran de la denúncia anònima d'una testimoni que va presenciar una discussió i va alertar a l'institut armat. Una de les filles va relatar que el pare les havia mantingudes tancades durant dies.

Al detingut, de 40 anys i nacionalitat marroquina, se li atribueixen diversos delictes de maltractaments en l'àmbit familiar, trencament de condemna i delicte contra la llibertat sobre la seua dona i les seues tres filles, espanyoles, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

La Guàrdia Civil va tindre coneixement el passat 1 d'abril, a través de personal de Serveis Socials de l'Ajuntament de Sueca i d'una testimoni, del presumpte delicte de violència de gènere. La testimoni va presenciar una "gran discussió" entre la parella i com el detingut agredia i insultava fortament a la dona i a les seues filles i va decidir comunicar els fets de manera anònima.

Una volta realitzades les gestions pertinents, els agents van comprovar que la víctima tenia un dispositiu de control telemàtic de les mesures de protecció i que ho ha deixat a Ciudad Real, per la qual cosa no ho portava damunt amb ella en aqueix moment "per a no crear cap mena d'alarma".

Els agents encarregats de la protecció de víctimes de Viogen es van desplaçar al domicili on residia la víctima amb el seu presumpte agressor i les filles, i van observar com la dona i les menors treien "precipitadament" embalums, possiblement de roba, els carregaven ràpidament en una furgoneta. La dona va comentar que marxaven a Ciudad Real i que estava a Sueca per a recollir a la seua filla major.

En aqueix moment, la filla major del matrimoni va començar a tremolar i plorar i els va començar a relatar, sense que estiguera el pare per allí, que estaven fugint d'ell perquè "portaven dies tancades sense poder eixir al carrer".

La víctima va relatar que el dissabte havia tingut una "forta discussió" i va ser agredida pel seu marit, al mateix temps que va mostrar una lesió a causa dels colps, a més que també va assegurar que havia agredit a dues de les seues filles.

Una vegada protegides les víctimes, la Guàrdia Civil de Sueca es va traslladar fins a un establiment de la localitat per a la detenció del presumpte autor dels fets. Víctima i filles van ser traslladades pels agents al Centre de Salut de Sueca per a ser reconegudes i aportar-los ajuda psicològica. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Sueca.

Destacats