Detingut un home després d'amenaçar i atacar amb un ganivet a diverses persones en el Cedre

Guardar

Policia Nacional
Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut de matinada a València, a un home de 45 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte lleu de lesions i un altre d'amenaces. El detingut li va traure una navalla a una jove que li va recriminar el tracte cap al seu gos i va acabar amenaçant i lesionant a diverses persones que van eixir en ajuda d'aquesta.

Els fets van ocórrer al voltant de les dues i mitja de la matinada quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a la plaça del Cedre de València, on pel que sembla, hi havia una batussa amb navalles.

Immediatament els policies es van dirigir al lloc on van localitzar a un home en el sòl reduït per altres dos, per la qual cosa després d'assegurar-lo van esbrinar que moments abans, aquest havia propinat diverses puntades al seu gos, el qual portava lligat a un pal diverses hores, per la qual cosa una jove li va recriminar la seua acció.

El sospitós va traure una navalla i va amenaçar amb punxar-la al mateix temps que feia el gest de clavar-li-la, per la qual cosa diverses persones que es trobaven en la plaça van eixir en defensa de la xica, moment en el qual el sospitós va començar a córrer després de la gent cridant que els anava a punxar, fins que dos homes, un d'ells policia anara de servei, li van donar abast i ho van reduir fins a l'arribada d'una patrulla.

Els policies van localitzar a diversos testimonis i tots van donar la mateixa versió dels fets, destacant que el detingut amenaçava amb la navalla a tothom amb l'evident perill, arribant a lesionar a una persona amb un lleu tall en el costat i un colp en l'ull. També va resultar ferit un dels homes que ho tenien reduït.

El policia fora de servei, va entregar a la patrulla la navalla, que li havia llevat al detingut quan va ser reduït.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Destacats