Detingut un home acusat d'agredir a la seua parella davant dels seus fills menors

Guardar

policia local valencia
policia local valencia

Agents de la setena Unitat del Districte de la Policia Local de València han detingut a un home acusat d'agredir a la seua parella davant dels seus fills menors.

Segons ha informat aquest cos de seguretat, l'incident va tindre lloc anit en un habitatge de València quan la parella va tindre una discussió i l'home li va agredir davant dels seus fills.

La dona va denunciar els fets davant la Policia i va manifestar que la seua parella li havia donat una galtada i l'havia espentada contra la paret, la qual cosa havia ocasionat el trencament de la porta de protecció del quadre elèctric de l'habitatge.

Així mateix, va advertir que l'home li havia tirat al sòl i li havia donat diferents puntades.

Es tracta de la primera vegada que la dona ha presentat una denúncia contra la seua parella encara que ha afirmat que les agressions són habituals.

La víctima va explicar que les lesions eren tant físiques com sexuals i va afegir que l'home li ha arribat a subministrar alguna substància per a abusar d'ella sense el seu consentiment. L'home ha sigut arrestat per un presumpte delicte de violència de gènere.

Destacats