Detingut un home a València després d'agredir a la seua exparella sobre la qual tenia una ordre d'allunyament

Guardar

policia nacional
policia nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 41 anys com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l'àmbit familiar i trencament de mesura cautelar després d'haver agredit a la seua exparella al cap, sobre la qual tenia en vigor una prohibició d'aproximar-se.

Els fets es van iniciar entorn de les 15.45 hores quan tots dos, que es trobaven passejant, van iniciar una discussió en el passeig marítim de València. Pel que sembla, l'home va recriminar a la dona que tinguera el sensor de petjada en el seu dispositiu mòbil, ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Fruit de la gelosia, li va propinar una forta cabotada a la víctima, causant-li una bretxa en la cella dreta. Per tals motius, la dona va acudir a la comissaria més pròxima per a denunciar el succeït.

La víctima, que residia a Barcelona, va acudir a València després d'haver-se reconciliat amb la seua parella amb la qual mantenia una relació des de 2016. L'home va accedir voluntàriament al fet que la dona recollira les seues pertinences del seu domicili.

Després de les perquisicions policials, els agents van esbrinar que al sospitós li constava en vigor una ordre d'allunyament sobre l'agredida, per la qual cosa ha sigut detingut com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i trencament de mesura cautelar.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Destacats