Detingut per insultar als policies que van dissoldre la festa en què participava en València

Guardar

Policia Nacional
Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a un jove de 22 anys per increpar i insultar als policies que es van personar en un allotjament vacacional de València per a dissoldre una festa en la qual participava.

Els fets van ocórrer al voltant de les 23.30 hores d'aquest dissabte, quan els agents van ser comissionats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un allotjament vacacional del districte valencià de Marítim, on pel que sembla se celebrava una festa, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Una vegada allí, els policies van observar la porta de l'habitatge entreobert i van escoltar música i cridòria des de l'exterior. Les persones que es trobaven en el lloc, en adonar-se de la presència policial, es van amagar ràpidament, i solament van acudir dos homes a rebre'ls.

Els agents van informar les dues persones que no podien formar-se grups de més de quatre persones i, ja que superaven aquest número, anaven a ser proposats per a sanció per incomplir la normativa.

No obstant això, els dos joves es van negar a identificar-se, malgrat ser requerida la seua documentació pels policies en nombroses ocasions, i fins i tot van arribar a faltar al respecte als agents repetidament i insultar-los a crits.

Un d'ells, finalment, va deposar la seua actitud i va col·laborar amb els agents, però l'altre jove es mostrava fora de si i no va accedir a les instruccions dels policies, per la qual cosa va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de resistència i desobediència a agent de l'autoritat.

DETINGUT SENSE MASCARETA I FORA DE L'HORARI PERMÉS

D'altra banda, la Policia Nacional ha detingut poc després, sobre la una de la matinada, a un altre jove, de 28 anys, per no portar mascareta i saltar-se el toc de queda.

Un indicatiu policial de paisà va observar en l'encreuament de la carretera Font de Sant Lluís amb avinguda Germans Maristes a dos joves que passejaven fora de l'horari establit pel toc de queda i sense mascareta, per la qual cosa es van acostar amb l'objectiu d'identificar-los.

Després d'això, els joves van fugir a la carrera en direccions oposades, però els agents van localitzar a un d'ells, que va intentar espentar als policies en el moment de ser interceptat, per la qual cosa va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de resistència i desobediència, a més de ser proposat per a sanció per incomplir la normativa.

Tots dos detinguts, sense antecedents policials, han sigut posats en llibertat una vegada sentits en declaració, no sense abans advertir-los de l'obligació legal de comparéixer quan foren requerits per a això.

Destacats