Detingut per arrancar d'una mossegada un tros de dit al nuvi de la seua exparella

Guardar

policia nacional
policia nacional

La Policia Nacional ha detingut a València a un home de 52 anys per presumptament arrancar d'una mossegada la falange d'un dit a l'actual nuvi de la seua exparella. Tenia en vigor una ordre d'allunyament sobre la dona, també present en la baralla.

Al voltant de les nou de la nit, la víctima va denunciar aquesta agressió que va patir dies anteriors en l'avinguda de la Plata, on es trobava amb la seua actual parella, informa Prefectura en un comunicat.

Allí suposadament es va presentar el sospitós, que es va dirigir a ella i va començar a insultar-la i increpar-la. L'altercat s'inicie quan el nuvi va intentar protegir la seua parella, després del que l'agressor li va propinar una forta mossegada en el dit de la mà dreta.

El ferit va ser intervingut quirúrgicament per a amputar-li la falange i va estar ingressat a l'Hospital Doctor Peset de València durant sis dies.

Després de les perquisicions, els policies van comprovar que a l'agressor li constava una prohibició d'acostar-se a menys de 300 metres sobre la seua exparella, dictada pel Jutjat de Violència sobre la Dona de València.

Una vegada identificat, aquest equatorià va ser detingut per un presumpte delicte de trencament de condemna i un altre de lesions. Té antecedents i ja ha passat a disposició judicial.

Destacats