Detingut l'empleat d'un supermercat per estafar 5.000 € a una anciana

Guardar

policia-nacional
policia-nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut en un municipi de l'Horta a un home de 30 anys com a presumpte autor d'un delicte d'estafa després de fotografiar la targeta bancària d'una anciana i realitzar compres per un valor de més de 5.000 euros.

Els fets haurien ocorregut el mes de gener passat, quan una dona de 90 anys es va adonar que li havien realitzat fins a 39 càrrecs en el seu compte bancari, tots ells de compres que ella no havia realitzat i la suma total de les quals ascendia a 5.149 euros.

Els agents han esbrinat que la víctima havia usat la seua targeta bancària per última vegada en un establiment comercial, on el caixer li va oferir fer-se una targeta de sòcia amb la qual obtindre descomptes, al que la víctima va acceptar, ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

En un moment donat, el caixer li va agafar la seua documentació i la targeta de crèdit i, després de retenir-la una estona en el seu poder, la dona li va sol·licitar que li la retornara perquè finalment anava a pagar en efectiu. Just abans de retornar-li-la, va observar que l'empleat havia tret una fotografia de la seua targeta amb el seu telèfon mòbil.

Posteriorment, la dona es va adonar dels càrrecs fraudulents realitzats en el compte vinculat a eixa targeta bancària.

Les perquisicions dels investigadors han permés relacionar a aquest empleat amb les operacions realitzades en el compte de la víctima, per la qual cosa ha sigut detingut com a presumpte autor d'un delicte d'estafa. L'arrestat, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Destacats