Detingut un home de 73 anys per robatoris en vehicles a Almàssera, Tavernes Blanques i Alboraia

La Guàrdia Civil va començar a tindre constància dels fets la rebre diverses denúncies per aquest tipus de casos

Guardar

Detenció de l'home de 73 anys a Alboraia
Detenció de l'home de 73 anys a Alboraia

Un home de 73 anys ha sigut detingut per diversos agents de la Guàrdia Civil de València, en el marc de l'operació "RODALIAS", per danyar i robar a l'interior de diversos vehicles en les localitats d'Alboraia, Almàssera i Tavernes Blanques.

Segons han informat des de la Benemèrita, l'operació va començar quan la Guàrdia Civil va tindre coneixement del robatori a l'interior de diversos vehicles gràcies a les denúncies que es van interposar en les dependències policials.

La gran majoria de denúncies tenien en comú que a l'alba apareixien cotxes amb les finestretes fracturades i en els quals havien sostret del seu interior diversos estris com gafes de sol, diners, etc... Normalment, aquests fets delictius es produïen en descampats i carrers adjacents de les localitats d'Alboraia, Almàssera i Tavernes Blanques.

Finalment, el passat 13 de febrer la Guàrdia Civil de València va procedir a la detenció a Alboraia d'un home de 73 anys, de nacionalitat espanyola, per 3 delictes de robatori amb força i 6 de danys en vehicles.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Montcada.

Arxivat a:

Destacats