Detingut a València per telefonar a la policia per a després llançar objectes als agents des d'un terrat

Guardar

policia nacional
policia nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 24 anys com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat contra agent de l'autoritat després de llançar diferents objectes des d'un terrat en el barri d'Orriols als agents que havien acudit a una crida maliciosa realitzada pel mateix arrestat.

Els fets van ocórrer el passat 21 d'abril al voltant de les 17.00 hores, quan agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren al carrer San Juan de la Peña, on pel que sembla s'havia produït una agressió, ha detallat la Policia Nacional en un comunicat.

La patrulla es va dirigir al lloc i no va observar gens anòmal a la seua arribada. A més, no van ser requerits per cap vianant. No obstant això, en un moment donat, un home, des d'un terrat, va començar a llançar tomaques i botelles de vidre i de plàstic als agents.

Els utensilis no van arribar a impactar a cap transeünt ni als policies, que ja havien adoptat prèviament mesures en estar alertats i previnguts per uns fets esdevinguts el dia anterior de similars característiques.

Després d'aquesta situació, les investigacions es van centrar en les trucades malicioses que rebia la Policia perquè la patrulla es dirigira a un lloc i des d'allí llançar-li objectes. No ha sigut la primera vegada que es donen aquest tipus d'agressions a policies en aquesta zona.

Finalment, els agents han identificat i detingut a un home com a presumpte autor d'atemptat contra agent de l'autoritat. El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Destacats