Detingudes sis persones en dues operacions contra el tràfic de drogues a Torrent

Guardar

policia nacional
policia nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent (València) a sis persones, d'edats compreses entre els 19 i 43 anys, com a presumptes autores d'un delicte de tràfic de drogues, ja que suposadament es dedicaven a la venda de substàncies estupefaents des dels seus propis domicilis.

En un dels immobles investigats residia un dels sospitosos amb els seus germans menors d'edat, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat. Les detencions s'han efectuat en el marc de dues operacions contra el tràfic de drogues, una d'elles realitzada gràcies a la col·laboració ciutadana perquè el tràfec de compradors havia arribat a generar "una certa alarma social" en el veïnat.

Les investigacions policials han permés localitzar els domicilis des d'on presumptament es venia les substàncies estupefaents, concretament cocaïna, marihuana i haixix.

Els agents van establir dispositius de vigilància al voltant dels llocs sospitosos. En un d'ells van observar que acudien persones al llarg de tot el dia i l'abandonaven al cap de pocs minuts. En aquest cas, els agents van poder intervenir substància estupefaent a alguns dels compradors.

Per això, es van dur a terme registres en tots dos immobles, on van localitzar i van intervenir, entre altres efectes, prop de 84 grams de pel que sembla cocaïna; uns 80 grams d'haixix; 138 dosi de, pel que sembla, cabdells de marihuana, d'1,5 grams cadascuna i 1,2 grams d'aquesta droga; LSD; bàscules de precisió; prop de 3.200 euros, així com un puny americà, un punyal de doble fulla i una navalla.

Per tot això, els agents van detenir als sospitosos com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues. Els arrestats, quatre d'ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Destacats