Detingudes quatre persones per la venda de droga en un bar i en cases okupes de Torrent i València

Guardar

policia nacional
policia nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut en el districte d'Abastos de València i en la localitat de Torrent a quatre persones d'entre 20 i 52 anys com a presumptes autores d'un delicte de tràfic de drogues, en el marc de dues operacions policials dedicada a la desarticulació de punts de venda de substància estupefaent a la menuda situats en cases okupes i un establiment hostaler.

Un dels arrestats acudia a la terrassa d'un bar i oferia la droga als clients i les altres tres persones detingudes venien marihuana, haixix i cocaïna en cases ocupades, ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

El primer operatiu policial es va desenvolupar a principis de mes en la localitat valenciana de Torrent, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van observar una passada de marihuana entre un client assegut a la terrassa d'un bar i una altra persona.

En eixe moment, els policies es van acostar fins a la taula. El comprador, en adonar-se de la presència policial, va fugir del lloc i va llançar la substància estupefaent al sòl. Els investigadors van iniciar diverses vigilàncies entorn de l'establiment i van comprovar que el sospitós acudia a l'exterior del local per a realitzar operacions de venda a la menuda.

D'altra banda, van iniciar una altra operació policial en el districte d'Abastos en conéixer que tres persones okupaban cases en les quals venien marihuana, haixix i pel que sembla cocaïna. Els policies van establir diverses vigilàncies al voltant dels habitatges i van observar un important tràfec de persones que acudien per a recollir les dosis.

Els sospitosos van canviar de cases fins a tres ocasions per a dificultar la investigació policial. Durant el dispositiu de vigilància, els policies van observar que els investigats instal·laven reixes davant de les portes i reforçaven les mateixes per a poder desfer-se de la droga en cas que foren sorpresos pels agents.

Dins de les dues operacions policials, els investigadors van efectuar registres en quatre habitatges i van intervenir un total de 1.157 grams de marihuana, set embolcalls de paper d'alumini amb cabdells, dos grams d'haixix, vint-i-tres dosis de pel que sembla cocaïna, 2.233 euros en efectiu, quatre bàscules de precisió i una espasa.

Les detencions s'han dut a terme per part Grup Operatiu de Resposta, la Unitat de Prevenció i Reacció, la Brigada de Seguretat ciutadana i la Brigada Local de Policia Judicial de Torrent.

Tres dels arrestats han passat a disposició judicial com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues i encobriment. L'altre detingut, al qual se li atribueix un presumpte d'un delicte de tràfic de drogues, ha quedat en llibertat després de ser sentit en declaració i ser advertit de l'obligació legal de comparéixer davant l'autoritat judicial si és requerit per a això.

Destacats