Detingudes dues persones a Gandia acusades de l'atropellament a una dona en Russafa i fugar-se

Guardar

atropello russafa
atropello russafa

Efectius de la Policia Local de València i de la Guàrdia Civil han detingut a dues persones a Gandia acusades de l'atropellament a una dona en el barri valencià de Russafa el 7 de febrer i donar-se a la fugida. La víctima, que anava en un ciclomotor, va resultar ferida greu.

L'accident de trànsit es va produir en Russafa, quan un vehicle de color blanc va atropellar a la conductora d'un ciclomotor i, posteriorment, va marxar del lloc sense prestar auxili.

La Policia Local va iniciar una investigació per a esclarir els fets i localitzar als ocupants del vehicle escapolit. Davant la possible fugida del vehicle fora de localitat de València, els agents van contactar amb la Guàrdia Civil per a desenvolupar una investigació coordinada.

Fruit de la mateixa i gràcies a la col·laboració ciutadana, es va localitzar al vehicle implicat en el sinistre en la localitat valenciana de Favara l'endemà del sinistre.

Els agents van realitzar una inspecció tant en el vehicle com en el ciclomotor i van trobar diversos vestigis. A mesura que va avançar la investigació, van aconseguir determinar que eren dos homes, de 25 i 34 anys, els que estaven implicats en el succés.

Per aquest motiu, els agents els van detenir el dissabte per la seua presumpta implicació, en diferent grau, en els delictes de conducció temerària, lesions i omissió del deure de socors.

A causa de l'activitat laboral dels detinguts, tenien previst traslladar-se imminentment per la província de València.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 2 de Gandia i al d'Instrucció número 1 de València. El jutjat de Gandia va decretar l'ingrés a la presó d'un dels detinguts.

Destacats