Detingudes dues empleades de neteja d'un hospital per robar material sanitari

Guardar

Cotxes de Policia Nacional
Cotxes de Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a dues dones de 54 i 55 anys com a presumptes autores d'un delicte de furt, després de pel que sembla robar material sanitari per valor de 480 euros de l'hospital en el qual treballaven com a empleades del servei de neteja.

Els fets van succeir dimarts passat, quan el servei de seguretat de l'hospital va observar a dues dones del servei de neteja arrossegant unes grans bosses i eixint del centre per una porta que no era la normal, segons ha explicat la Prefectura Superior en un comunicat.

Davant tals fets, el servei de seguretat es va acostar a comprovar el que succeïa i es va entrevistar amb les dues dones, que van manifestar que en les bosses hi havia material sanitari que van retornar en ser descobertes.

Després de la denúncia interposada pel servei de seguretat de l'hospital informant dels fets, els agents van detenir a les dues dones per un delicte de furt.

Les detingudes, sense antecedents policials, han sigut posades en llibertat no sense abans ser advertides de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan per a això foren requerides.

Arxivat a:

Destacats