Detenen a Paiporta l'autor d'un robatori amb força a un comerç de la localitat

El sospitós va tractar de forçar la caixa forta d'un estanc de la localitat

Guardar

Diners confiscats per la Guàrdia Civil i la Policia Local de Paiporta
Diners confiscats per la Guàrdia Civil i la Policia Local de Paiporta

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Paiporta han detingut aquesta matinada a l'autor d'un robatori amb força en un estanc de la localitat. Tot gràcies a l'avís de l'empresa de seguretat, que rebia l'alerta d'activació del sistema anti intrusió connectat amb l'establiment.

El comerç va ser objecte d'un robatori amb força, patint fractures del seu aparador i evidents signes d'intent de robatori en el seu interior. A través de les càmeres de seguretat del comerç, les patrulles desplaçades rebien la descripció de l'assaltant, que ja havia abandonat l'estanc a l'arribada dels agents.

Després d'efectuar una batuda per la localitat, finalment la Guàrdia Civil donava amb el sospitós, requerint l'ajuda i col·laboració de la patrulla desplaçada de Policia Local enfront de la violència i resistència de l'individu.

Després del registre efectuat al sospitós, els agents van confiscar un tornavís-presumptament utilitzat per a forçar la caixa registradora-, un cortapuros, així com 408 euros en monedes i bitllets sostrets de l'estanc. El detingut ha passat a disposició judicial als jutjats de Torrent com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força i un altre d'atemptat contra agents de l'autoritat.

 

 

Destacats