Desallotjada una festa il·legal a València en la qual participaven nou persones

Guardar

coche policia nacional ep
coche policia nacional ep

Agents de la Policia Nacional han desmantellat durant la passada matinada una festa il·legal al carrer Pintor Llanos de la ciutat de València en la qual participaven nou persones.

La intervenció es va dur a terme al voltant de les 00.00 hores d'aquest dissabte, segons han informat fonts de la Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana.

Els agents van comptabilitzar a nou persones participants en la festa i, per tals fets, han alçat un total de 17 actes de proposta de sanció. D'elles, nou són per excés d'aforament, sis per mobilitat i altres dues per tinença d'estupefaents.

Des d'aquest mateix departament han destacat que les noves restriccions que afecten l'hostaleria i a l'horari d'obertura de comerços han reduït de manera "considerable" la mobilitat, especialment a partir de les 19.00 hores, encara que han assenyalat que es continuen interposant sancions per no portar mascareta i per incomplir el toc de queda.

De fet, han precisat que dijous passat 21 de gener la Guàrdia Civil d'Alacant va alçar un total de 274 propostes de sanció, 117 per no portar mascareta i 40 per incomplir el toc de queda.

Destacats