Desallotgen una festa il·legal amb 11 persones en El Perellonet

Guardar

furgon_guardia_civil
furgon_guardia_civil

Efectius de la Guàrdia Civil d'Alfafar han desallotjat una festa il·legal amb 11 persones, sis d'elles menors, en El Perellonet, València, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.

L'incident es va registrar el passat 27 de febrer, quan al voltant de les 3.30 hores es va alertar a la Guàrdia Civil de la celebració d'una festa en un complex d'apartaments del Perellonet.

Els agents es van traslladar fins al lloc indicat i van sentir soroll de persones i música en l'exterior. En accedir a l'interior van observar que s'estava realitzant una festa en un dels apartaments i que se sobrepassaven els límits decretats per la Generalitat per la Covid-19.

En identificar als participants, els agents van observar que en la celebració hi havia 11 persones, entre elles, sis menors d'edat. Hi havia botelles de begudes alcohòliques a l'interior de l'apartament.

Els agents van posar als menors a la disposició dels seus progenitors i van interposar 11 denúncies greus i molt greus per l'incompliment de les mesures Covid.

Arxivat a:

Destacats